BijSuSe komt met BijMaMa

Avatar
geschreven door Susanne

Hoera het logo is bekend en BijMaMa Magazine heeft nu ook een eigen instagram en facebook account

“Nog een magazine voor moeders, zijn er nog wel verhalen om te vertellen?”

Door mijn blog heb ik geleerd dat het niet altijd de spectaculaire verhalen zijn die we graag willen lezen. Vaak zijn we op zoek naar herkenning of handvaten wat betreft de opvoeding. Door alle berichten die ik heb ontvangen van moeders ben ik erachter dat iedereen een verhaal te vertellen heeft.

Zodra je jezelf openstelt krijg je ook echte verhalen terug.

Samen met Marjolein die veel meer ervaring heeft met schrijven en de journalistiek, willen wij een magazine beginnen voor de bewuste moeder. 

De eerste dag dat ik langs het huis van Marjolein liep en haar in de keuken haar eten zag fotograferen wist ik al dat er een klik was. 

Marjolein is sinds kort mijn buurvrouw en ik geniet ervan als de deur daar open staat en ik weer iemand hoor gillen. Eindelijk het gevoel dat het niet alleen bij ons er zo aan toe gaat. Iemand waarvan de kinderen ook lekker vies mogen worden en houdt van duurzaam (iets waarvan ik nog veel kan leren). Duurzame magazines zijn er niet veel of ze zijn meteen zo donker groen, “zoals wij dat noemen”. Wij willen het juist toegankelijk houden.

Tips die elk gezin kan toepassen om ook een steentje bij te dragen aan de toekomst voor onze kinderen 

Maar niet alleen verhalen van de zogenaamde buurvrouw en over duurzaamheid, ook veel tips van professionals komen aan bod. Problemen waar heel veel ouders tegen aan lopen en tips die ons hierbij kunnen helpen. Recepten  die je met of zonder kinderen kan maken en allemaal vegetarisch. Nu willen wij hiermee niet dat iedereen vegetariĆ«r wordt maar als we allemaal iets minder vlees zouden eten dragen wij weer ons steentje bij.

Vegetarisch koken hoeft niet moeilijk te zijn.

Wat ons ook onderscheid is dat wij geen harde zakenvrouwen zijn en dit ook niet willen worden. Ons doel is niet rijk te worden door een magazine te verkopen maar wij willen echt iets betekenen. Wij vinden dit leuk om te doen en willen dat mensen er echt iets aan hebben. 

Op deze manier kiezen wij ook onze adverteerders uit. Wij zijn niet op zoek naar die grote bedrijven die al hun producten in het buitenland laten maken maar juist naar de echte Nederlandse bedrijven die anders zijn.

Wij vragen dan ook niet de jackpot om te adverteren. Wij willen dat het voor beide partijen leuk blijft en er klanten aan over houden. 

Ben jij of ken jij nu die adverteerder? er zijn nog een aantal plaatsen vrij.

Wil jij op de hoogte blijven van BijMaMa magazine of heb jij nog een verhaal te vertellen ga dan snel naar ons instagram account

Laat een reactie achter