Bloggers

Avatar

Susanne

Getrouwd, moeder van vijf lieve kinderen, werkzaam als operatie assistente en oprichtster van BijSuSe.

BijSuSe is niet het platform om andere moeders te bekritiseren maar er voor elkaar te zijn. De perfecte moeder bestaat niet en niemand heeft ervoor gestudeerd.

Lotte

Lotte

Hoi! Ik ben Lotte, 31 jaar en gelukkig getrouwd met Tom. Wij zijn trotse tweelingouders van Stijn en Bas (2 jaar). Ik werk 32 uur per week en daarnaast probeer ik ook nog die leuke vriendin en zus te zijn.
Omdat Lotte liever anoniem wil blijven gebruiken wij schuilnamen. Lotte wil haar verhaal delen om andere moeders te helpen.

Carola

Carola

Mijn naam is Carola Dortmont, ik ben 45 jaar, getrouwd met Andre en moeder van Gino (16) en Jessie (11). Ik werk 20/24 uur bij een dierenkliniek op de administratie. Daarnaast ben ik moeder, vriendin, pispaal, chauffeur, huishoudster en manusje van alles voor mijn gezin. Ik hoop jullie een beetje te laten meekijken in onze keuken!

Wilma

Wilma

Ik ben Wilma en ben 39 jaar jong. Wij hebben een redelijk bewerkelijk gezin ( daarover meer in mijn blogs) ik ben getrouwd, en samen hebben we een prachtige dochter van negen jaar en we hebben nog twee jongens van twee jaar een tweeling. Wij wonen in zuid Holland waar manlief zijn eigen bedrijf heeft en ik zolang als het gaat thuis de honneurs waarneem. Ik schrijf heel graag over het wel en wee in ons gezin, ik schrijf niet om anderen te laten zien hoe het moet of voor kritiek maar uit mijn gevoel en ervaring. Ik geef jullie graag een kijkje in ons leven!

Antje

Antje

Ik ben Antje, 29 jaar en trotse mama van drie super kids Saar (5), Liss (2) en nieuwkomer Siem (0). Verder hebben wij nog een hond: Sheriff en een poes genaamd Poes . Oh ja, en natuurlijk mijn man waar ik al 13 jaar samen mee ben.

Ik houd van dates met vriendinnen en uitstapjes maken met de kinderen. Verder ben ik een held in het ontwijken van de huishoudelijke taken en is dutjes doen een grote hobby van mij.

Ik vind het superleuk dat ik deel mag uitmaken van het team en een klein stukje van mijn leuke en chaotische leven met jullie mag delen.

Regina

Regina

Superleuk dat jullie mijn blog lezen. Ik ben Regina, 43, Barista en gek op: snowboarden, surfen, suppen, strandjutten en vooral genieten.

Ik leef voor de liefde! Geboren in het Westland en ooit voor het surfen naar Scheveningen verhuisd. Daar had ik eeuwig kunnen blijven!

Inmiddels getrouwd met de allerliefste. Samen hebben we 2 heerlijke kids, Silva (6) en Dani (5) waar ik enorm van geniet! Graag wil ik bijzondere momenten uit mijn leven met jullie delen! Enjoy!

Jill

Jill

Ik ben Jill (38) en samen met Pieter heb ik een zoon, Julian van bijna 1,5 jaar. Vraag mij niet hoeveel weken, dagen of uren dat is, want ik vind het stom het zo bij te houden.

Koken, hardlopen en lezen zijn een paar van mijn hobby’s. Maar ja probeer daar maar eens aan toe te komen naast je grootste hobby, je kind.

Ik heb veel zin om voor Bij Suse te gaan bloggen over hoe ik het moederschap beleef.

Ilse

Ilse

Mijn naam is Ilse Boelen, ik ben 30 jaar en woon sinds 2009 in Noorwegen.

Ik heb een lieve dochter ,Linn van 4. Na een tijd van heimwee naar Nederland, heb ik mijn draai helemaal gevonden hier en ik werk als assistent Manager voor L`Occitane.

Verder sport ik graag en ik hou erg van koken.

Ik heb er heel erg veel zin in om voor BijSuse te gaan bloggen over het leven hier als moeder en over Noorwegen!

Kathy

Kathy

Mijn naam is Kathy en ben 42 jaar. Samen met mijn lief Mark, twee ondernemende meiden (Emma is tien jaar, Sofie is zeven jaar) en onze enthousiaste labradoodle wonen we in het fijne Huissen.

Met veel plezier werk ik parttime in het basisonderwijs en heb ik mijn eigen kindercoachpraktijk opgezet gericht op Beelddenkers.

Velen typeren mij als een bezig bijtje. Ik zit vol ideeën en ben altijd bezig. Lezen in een stoel doe ik als ik oud ben, grap ik altijd. Naast het moederschap waar ik intens van geniet, geniet ik ook van creatief bezig zijn, fotografeer ik graag en houd ik een Instagram bij om mijn leven in beeld te brengen.

Dat ik van schrijven houd weet ik al vanaf het moment dat ik woordjes op papier krabbelde. Schrijfster worden was mijn droom. Een echte kinderboekenschrijfster.

Maya

Maya

Na jaren lang mijn eigen reisblog te hebben vorm gegeven ben ik na de geboorte van mijn zoon opnieuw geïnspireerd om te schrijven. En dit maal over de kunst van het ouderschap.
Met mijn eigenwijs karakter bewandel ik mij nu in de wondere wereld van mijn baby Salim. In plaats van het maken van verre reizen, reis ik nu in mijn innerlijke wereld vol twijfels en onkunde, tot aan het verbinden met zijn avonturen en intense emoties.

Maya

Joanne Mouthaan

Joanne Mouthaan

Moeder van twee en universitair docent klinische psychologie.

Avatar

Marnix van Andel

Anneloes

Anneloes

Mijn naam is Anneloes, 46 jaar en moeder van een heerlijke eigenwijze zoon van 8 jaar. Dat eigenwijze heeft hij van geen vreemde want ik werk al twintig jaar ‘eigen wijs’ vanuit mijn praktijk voor healing. Bewustwording op allerlei gebied is mijn ding in het leven en ik heb er net mijn eerste boek over geschreven. Ik neem je graag mee in mijn wereld.

Brenda van de Wal

Brenda van de Wal

Ik ben Brenda, mama van Finn en vrouw van Guus. In het dagelijks leven werk ik als freelance marketeer voor toffe merken. Daarnaast ben ik voedingsdeskundige met bijzondere interesse in voeding voor kinderen. In die rol ben ik de trotse eigenaar van Iedereen Smullen, hét Happy Family & Food Platform van NL. Vier keer per jaar komt het Iedereen Smullen magazine uit. Vol recepten (voorzien van voedingswaarden en variaties voor de kindjes), nuttige artikelen, een handige foodplanner, tips & tricks, columns en nog veel meer! Alles voor een gezond en gelukkig gezinsleven.

Merel

Merel

Mijn naam is Merel, ik ben 26 jaar en sinds vorig jaar trotse moeder van dochtertje Mae. Samen met mijn vriend, Mae en 2 katten woon ik in Rotterdam. Ik kom oorspronkelijk uit Brabant en mijn grote droom is dan ook om terug te verhuizen binnen een aantal jaar. Ik ben op dit moment fulltime mama en ik vind het heel leuk om mijn ervaringen, tips en mijn kijk op het moederschap met jullie te gaan delen.

Desiree

Desiree

Mijn naam is Desiree. Ik ben (bijna) 30, al sinds 2015 verloofd met Benjamin en samen hebben we drie kinderen van 6, 4 en 3. Ik ben tekstschrijver en sinds kort werk ik, na een uitstapje van bijna een jaar, weer voor mijn eigen tekstbureau. Oja en binnenkort verhuizen we naar een nieuw dorp. Als blogger wil ik graag meer informatie en ervaringen delen over leven met hoofdbegaafde en hooggevoelige kinderen. Want hoe leuk het ook lijkt als ze ‘zo slim’ zijn. Het is een grote uitdaging.
De eeuwige zoektocht naar ‘hoe het moet’ en hoe je jezelf niet verliest.

Willianne

Willianne

Ik ben Willianne, 29 jaar jong en getrouwd met een geweldige Keniaanse man.
Op dit moment ben ik zwanger en woon en werk ik samen met mijn man in Kenia.
Wij helpen volwassenen en kinderen die besmet zijn geraakt door HIV/Aids.
Dit werk kunnen wij doen door giften uit Nederland. Wil je ons ondersteunen of volgen kijk dan op www.lighttoshine.nl