Chili con mango

geschreven door Susanne

Bereiding  ca. 20 minuten

Ingrediënten

  • 2 el olijfolie
  • 1 ui gesneden
  • 1 oranje paprika gesneden (andere kleur mag ook)
  • 200 gram cherry tomaten
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 rode peper gesneden
  • 400 gram bruine bonen
  • 1 mango
  • 150 ml groenten bouillon
  • handje peterselie
  • zout en peper naar smaak

Bereiding

Doe de olijfolie in een grote braadpan en fruit daarin de uien en de paprika totdat de ui glazig ziet. Pers de teentjes knoflook, snij de cherrytomaten in vieren  en bak deze nog even mee samen met de rode peper. Giet de bruine bonen af en voeg deze toe. Schenk de groentebouillon erbij en laat een paar minuten zachtjes pruttelen.

Snij wat peterselie fijn, schil de mango en snij deze in kleine blokjes. Voeg als laatst de mango en de gesneden peterselie toe en bewaar wat peterselie voor de garnering.

Voeg eventueel wat zout en peper toe en serveer met rijst. Eet smakelijk

Laat een reactie achter