Een brief voor Mama.

Carola
geschreven door Carola

Je hebt weleens van die momenten dat alles een op dag eigenlijk fout gaat. Al vanaf het moment dat je opstaat weet je dat dit niet jouw dag gaat worden. Dat gevoel had ik laatst ook tot ik op mijn werk aankwam. Ik kreeg een appje van mijn dochter Jessie (11) dat ze de avond ervoor een brief voor me had geschreven in mijn notities van mijn telefoon. Of ik die wilde lezen. Nou, dat heb ik geweten!

Wat een lieve woorden schreef mijn schat allemaal. Ik werd er helemaal warm van. Mijn dag, wat zeg ik; mijn week kon niet meer stuk! Ik wil haar brief dan ook samen met jullie delen. Jessie haar koosnaampje is trouwens Poekie!

foto mama en jessie

Lieve mama,

Ik hou heel veel van jou, met heel mijn hart to the Moon and back❤. Ik geef toe, we hebben wel eens ruzie maar dat komt omdat ik zo’n lekker pubertje aan het worden ben! Trek je maar niks aan van mijn gezeur altijd. De momenten dat we samen zijn en hand in hand in de stad rond lopen, merk ik gewoon dat ik een band met jou heb die ik met niemand anders heb. Ik weet het: we zijn moeder en dochter dus eigenlijk is het normaal, maar als ik om mij heen kijk denk ik toch dat wij anders zijn.❤❤ Natuurlijk heb ik je al 5000 keer gezegd dat ik van je hou maar ik kan er niet mee stoppen omdat het elke dag meer wordt❤❤. Ik mis je al als ik je al een paar dagen niet heb gezien, dan voelt dat al best lang. Af en toe vind ik je ook wel een zeurpiet hoor: Jessie doe dit, Jessie doe dat, Jessie doe zus, Jessie doe zo, maar als je dat niet deed zou het nu een zwembad van kleren in mijn kamer zijn! Had je dit bericht ooit zien aankomen? Ik denk het niet. Ik moet zo gaan douchen en daarna ga ik, zoals ik gehoord heb van papa, een lekker gebakje eten naast jou zodat ik nog even bij je kan zitten❤❤. Lieve mama, ik zou echt niet weten wat ik zonder jou zou moeten. Je bent mijn alles, mijn tweede helft. Ik kan alles met jou delen en we hebben altijd super veel lol samen. ik heb het al vaak genoeg gezegd: I love you.

Heeeel veel kusjes,

Je Poekie X

Carola

Laat een reactie achter

1 reactie