Hallo gevoel

Avatar
geschreven door Susanne

Hallo gevoel.robertsusanne-alb-0352

Ik heb even niks te doen en dan komt het. Mijn gevoel, waar ik al heel lang de tijd niet voor heb gehad. Tijd om te voelen, iets waar ik niet zo goed mee om kan gaan. Het is een onprettig gevoel en het liefst wil ik weer allemaal dingen verzinnen om maar niet te hoeven luisteren.

Rennend ga ik door mijn leven en dat voelt goed zolang ik maar niet ga zitten. Dus hier zit ik dan op de bank met 2 kinderen op school, 1 op bed en 1 kindje die op de bank ligt (moe omdat hij veel te vroeg uit bed kwam). De boodschappen zijn al gedaan, het avondeten staat al klaar en de was zit in de wasmachine. Normaal moest ik nu naar de peutergym om daarna de kinderen weer uit school te halen maar de peutergym belde af vanwege zieke dus heb ik een uurtje niks, een uurtje voor mijzelf. Meteen krijg ik een naar gevoel en kan ik niet ontspannen.

Wel vaker heb ik aan mijn man voorgesteld om aan yoga te gaan doen. Yoga om te leren ontspannen want alleen kan ik het niet, of kan ik het wel maar ben ik bang om erachter te komen waarom ik zo aan het rennen ben. Deze keer kies ik ervoor om het eens op te schrijven, bloggen is iets wat ik leuk vind. Schrijven dat ik niet zo goed kan stilzitten en niks doen.

Het uurtje is inmiddels voorbij, mijn jongste 2 moet ik weer gaan mobiliseren om naar school te gaan.

Zo nu heb ik weer even een uurtje niet hoeven luisteren naar mijn gevoel en mij hoeven afvragen wat hij mij te vertellen heeft.

Laat een reactie achter