Help, mijn vrouw wordt blogger……

Antje
geschreven door Antje

Na een oproep op social-media van mijn “biomaatje” Suus maar eens even een belletje gepleegd met haar.

Ze was op zoek naar moeders die ook af en toe willen bloggen. Nu vind ik het sowieso altijd al leuk om verhalen en ervaringen te lezen van andere moeders dus zag ik het wel zitten om zo nu en dan iets van mijn leven met jullie te delen.

Want ook ik ben (verrassend genoeg) niet perfect.

Gelukkig krijg ik door het lezen van de andere blogs het idee dat ik niet de enige ben waar dingen heel vaak (lees: altijd) anders gaan dan gepland. Maar goed; na een telefoontje, e- mail en een kort Whats-app gesprek kon ik gaan beginnen met schrijven.

Vol enthousiasme aan manlief verteld wat ik van plan was. Zijn reactie? “Moet je dat nu wel doen mup? Al die persoonlijke dingen op internet zetten?”

Ik was verbaasd, waarom vond hij het niet leuk en wat kon ik nou schrijven of laten zien dat niet op internet kon? Misschien was hij bang dat ik te veel schaamtevolle momenten zou openbaren? Maar nee, het ging hem om de foto`s van onze kinderen.

Tegenwoordig hoor je natuurlijk veel gekke verhalen en moet je enigszins oppassen met wat je deelt. In eerste instantie had ik daar niet echt over nagedacht. Misschien ben ik dan ook wel te positief en denk dat het mij toch niet overkomt. En daarnaast; Ik wil ze gewoon laten zien!

Iedere moeder is toch trots op haar kinderen?

Maar ik heb een prima oplossing gevonden om de kinderen een beetje incognito te houden ;-)!  Lang leve Snapchat! De meiden vinden de leuke filters altijd super grappig! Het hardst moeten ze lachen als we hun kleine broertje Siem er bij betrekken:

thumbnail_image-1

Vaak levert het hilarische foto’s en filmpjes op en ook ik word altijd vrolijk als we door de verschillende gekke gezichten scrollen. Oke, het zijn niet altijd de mooiste foto`s maar ieder moment dat je voor altijd vastlegt is toch bijzonder.

Graag stel ik jullie daarom voor aan deze twee lieve konijntjes: mijn prachtige dochters Saar en Liss.

Zie je wel manlief, niets om je zorgen over te maken.

thumbnail_image-1

Laat een reactie achter

Laat een reactie achter