Hier was ik echt aan toe! Aanrader voor alle zwangeren.

Avatar
geschreven door Susanne

Na een heftig weekendje waar ik morgen meer over vertel was ik hier echt aan toe.

Voor de vierde keer zwanger maar hier had ik nog niet van gehoord of eerder laten doen. Dit had ik ook zeker de eerste, tweede en derde zwangerschap heerlijk gevonden,

Een zwangerschaps massage bij Beauty by Charelle in Schiedam.

Ik wist van te voren niet wat ik kon verwachten maar geloof mij dit is echt de moeite waard! Omdat op mijn buik liggen echt geen optie meer is lig je op een soort waterbed zodat ze met de handen gewoon onder op de rug kunnen komen. Ik kwam er achter dat ik in mijn hoofd een soort muur om mijn buik heen heb gebouwd waar niemand bij in de buurt kan komen. Met de kinderen en onze inmiddels steeds groter wordende pup ben ik als de doods dat iemand tegen mijn buik aan komt, zeker nu met mijn brandwonden.

Toen Charelle met haar handen over mijn buik ging schrok ik even en merkte ik dat ik dat zelf  te weinig doe of door andere laat doen. Toen ik deze angst losliet en mij kon ontspannen realiseerde ik mij hoe lekker dat is en hoeveel meer contact ik had met de baby. De baby was ook heel druk maar je merkte dat hij gedurende de massage steeds rustiger werd totdat ze haar handen stil op mijn buik legde en niet alleen ik maar ook de baby helemaal ontspannen was.

Dit is niet alleen een aanrader om te ondergaan maar ook leuk om een zwangere cadeau te doen.

Een keer iets anders dan kleding voor de baby maar even een rust momentje voor de moeder die als ik over mijzelf mag spreken het echt goed kan gebruiken.

Omdat de kinderen toch op school zaten en Floortje met opa naar Ikea was heb ik nog even snel mijzelf daar een heerlijke gezichtsbehandeling cadeau gedaan.

Omdat ik zelf ook de opleiding schoonheidsspecialiste en pedicure heb gevolgd blijf ik altijd geïnteresseerd in de nieuwste producten en werd ik helemaal blij te horen dat Charelle met Nederlandse organische producten werkt vrij van parabenen, sulfaten, geur en kleurstoffen. Het is niet getest op dieren en ook over de verpakking is helemaal nagedacht en zit het in een recyclebaar safety Glass.

Stiekem blijf ik in mijn hart een beetje groen.

Wil je hier nu meer over weten, zelf ook zo’n heerlijke massage of een massage cadeau doen neem dan contact op met Beauty by Charelle .

Website:

http://beautybycharelle.nl/behandelingen/zwangerschapsmassage/

Laat een reactie achter