Ik ben op oorlogspad

Avatar
geschreven door Susanne

Soms gebeurd er gewoon net even iets teveel in één week!

Deze vakantie werd ik heen en weer geslingerd door emoties. Wanneer er weer iets positiefs gebeurde kwam de volgende negatieve klap er alweer bovenop.

Robert die dan weer zei: “alles gebeurt met een reden Susanne”.

Ik kon hem na de tiende keer wel schieten. Ja het zal allemaal wel met een reden zijn maar soms zie ik het even niet meer, of kan ik niet verzinnen wat dit dan zou moeten zijn.

Mijn goede voornemens om meer te gaan genieten en vaker dankbaar te zijn is momenteel ver te zoeken.

Ik ben nu vooral boos en opstandig en val iedereen daarmee lastig. Die vrouw die alles maar over zich heen liet komen, de vrede wilde bewaren en dankbaar is, is op dit moment weg!

De man die ons die waardeloze auto heeft verkocht heeft het op het moment ook zwaar met mij te stellen.

Ik ben het zat besodemietert te worden door alles en iedereen. Er overkomt ons super veel leuke en positieve dingen en terwijl ik dit opschrijf en terug lees besef ik mij ook dat ik me aanstel maar toch!

Ik heb gewoon zin om even te schreeuwen.

Toen mijn vaatwasser boven op alles ook nog stuk ging en ik een secretaresse van Atag aan de telefoon kreeg ging het mis. Die mevrouw aan de telefoon moet ook wel gedacht hebben. “Belachelijk” riep ik. “14,10 euro per TIEN minuten en 71 euro voorrijkosten”. “Waar slaat dat bedrag op, dan kan ik beter meteen een nieuwe kopen van geld wat er niet is”.

Die medewerkster kan er ook niks aan doen dat ze mij de prijzen voorlas maar ik vond het even heerlijk om te roepen, het was namelijk al de zoveelste financiële tegenvaller die week.

En Robert maar roepen: “alles gebeurt met een reden”.

Stop die reden even lekker ergens waar het donker is want deze week kan het mij gestolen worden.

Ik ben dankbaar voor alles wat ik heb en wat er op mijn pad komt maar nu even iets meer tegengas want met alleen maar dankbaar zijn red ik het ook niet! Het is klaar met dat softe gedoe, het gas erop!

Zo nu alles eruit gegooid, opgeschreven en weer door. Door met de bedden verschonen, de was doen, huis opruimen en natuurlijk alles met de hand afwassen om daarna van het mooie weer te gaan genieten met mijn bakfiets.

Maar voordat ik ga genieten nog even snel een berichtje naar onze geliefde auto verkoper want ook vandaag zal ik hem niet vergeten te herinneren aan onze auto.

Laat een reactie achter