Ja hier kan ik wel iets over vertellen.

Avatar
geschreven door Susanne

Een gesponsorde blog maar hier kan ik wel wat over vertellen en ik kan het zeker gebruiken.

Ik kreeg een privé berichtje binnen (en die krijg ik heel veel) over een product. Deze keer moest ik lachen bij de vraag ‘of ik een handkolf wilde promoten en weggeven’ want met kolven heb ik iets.

Ooit heb ik een blog geschreven over kolven op het werk want dat heb ik veel gedaan bij Mats en Floortje.

Bij Jente durfde ik het nog niet en was ik bang dat ik mijn collega’s tot last zou zijn. Toen ik bij Jente overstapte op flesvoeding begonnen de problemen want Jente kon niet zo goed tegen melkpoeder en dat heb ik geweten. Bij Mats maakte het mij niet meer uit wat mijn collega’s ervan zouden vinden ik stopte niet met de borst. Je hebt gewoon officieel recht op een paar uur om te kolven op je werk. Die extra rust momentjes om even te kolven kan je goed gebruiken als kersverse moeder.

Bij Seppe heb ik nog niet veel gekolfd want ik heb een jaar verlof genomen.

Nu gaat kolven ook niet zo makkelijk meer aangezien mijn elektrische kolf na de geboorte van Floortje er op mijn werk mee stopte. Geloof mij, dit was een grote ramp want ik ben heel gevoelig voor een borstontsteking. Dus daar zat ik op mijn werk met volle borsten, geen kolf, geen baby en geen dorstige collega’s. Floortje had op de crèche al gedronken en ik moest mijn borsten echt legen, het zweet brak mij uit.

Ik moest letterlijk mijn werk verlaten en op zoek naar een kolf.

Na dat incident heb ik dus een handkolf aangeschaft zodat ik nooit meer te maken kan krijgen met elektrische gebreken ‘DACHT IK’.

Bij Seppe heb ik alleen op feestjes gekolfd en dan is zo’n handkolf perfect. Een handkolf kan je overal gebruiken, dus ook op een toilet in een kroeg (waar ik zelden naartoe ga) waar geen stopcontacten zijn.

Eerlijk gezegd kan ik mij niet meer herinneren wanneer de laatste keer was maar ik had dus mijn handkolf gebruikt en in een tasje op tafel gezet.

Wat denk je!!!! Het kan er maar één zijn. 

De volgende dag of 5 minuten later had Lola onze hond hem te pakken. Een handkolf kan niet als bot of kluif worden gebruikt. Deze informatie ontbreekt nog op de verpakking. Echt als ik alles zou moeten opnoemen wat die hond heeft gesloopt sla je stijl achterover.

De tanden staan in mijn handkolf en hij is niet meer te maken. Lola vind mijn borstvoeding erg lekker want laatst had ze zelfs mijn voedingsbh uit de wasmand gehaald en helemaal uitgebeten.

Binnenkort heb ik een feestje en daarvoor heb ik zeker een kolf nodig maar om nu voor deze (laatste) baby nog een dure kolf aan te schaffen vind ik onzin.

Toen lansinoh mij benaderde of ik een handkolf wilde en er één mocht weggeven kon ik geen nee zeggen. Echt top want hij is nog makkelijker te gebruiken dan mijn vorige handkolf.

Ik moet ook eerlijk bekennen dat ik hem meteen schattig vond (schattig ook). Hij is zo zacht, bijna knuffelbaar😂. Niet van dat harde plastic en hij past met gemak in een klein tasje zodat ik even in een restaurant of bar de druk eraf kan halen.

Die w.c. foto moet nog even op zich laten wachten en voor nu moeten jullie het doen met deze foto!

Laat een reactie achter