Mijn verjaardag!

Avatar
geschreven door Susanne

Gezellig puinruimen op mijn verjardag, want gisteren hebben mijn stiefdochter en ik samen onze verjaardagen gevierd. Wat zijn we verwend en wat vonden we het leuk dat iedereen er was.

Robine is vandaag weer bij haar moeder, anders had ik haar zeker aan het dweilen gezet.disney-screen-cap-e1445295030560

Dit jaar hadden we besloten het samen te vieren, omdat we net na elkaar jarig zijn. Waarbij zij alle positieve eigenschappen van een waterman heeft geërfd: slim, humanitair, en inventief. Heb ik duidelijk alle negatieve eigenschappen geërfd: rebels, sarcastisch en eigenwijs (volgends mijn man).

Moeder ging hiermee akkoord en Robine was allang blij dat ze nu niet in haar eentje de kaarsjes moest uitblazen, (die houdt er helemaal niet van om op de voorgrond te staan).

Gelukkig is het ook niet zo druk geweest met een stiefdochter die alleen al 7 broertjes en zusjes heeft. Welk kind kan dat tegenwoordig nog zeggen.

Iedereen was dan ook uitgenodigd en alle familieleden waren welkom bij ons thuis om onze verjaardagen samen te vieren. Op deze dag is iedereen weer even bij elkaar om te vieren Robine een jaartje ouder is geworden en mijn stiefdochter heeft hier zichtbaar van genoten. Vader, moeder, beide opa’s en oma’s, het dubbele aantal vrienden en vriendinnen. Je begrijp dan ook dat het gister één grote chaos was en ik niet meer wist of ik nu van voor of van achter leefde.

Voor Robine had ik een paardentaart besteld en een paardenmuts gemaakt, niet omdat ze zo graag opvalt maar wel teleurgesteld zou zijn geweest als ik deze niet had besteld en de muts niet had gemaakt. Dit had ik voor mijn drie andere kinderen ook gedaan op hun verjaardag en ik zag aan haar dat ze dit ook leuk vond. Toen ik vroeg of ik dit ook voor haar verjaardag moest doen kreeg ze een twinkeling in haar ogen en knikte ja.

img_4568img_7848

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bij een stiefgezin geldt eigenlijk hetzelfde als bij een normaal gezin: Hoe groot en hoe oud ze ook zijn, toch willen ze allemaal hetzelfde behandeld worden en het blijven kleine kinderen.

Bij deze willen we iedereen bedanken voor de super leuke dag en alle cadeaus die wij hebben gekregen, wij voelden ons dankzij jullie echt jarig.

Laat een reactie achter