Nieuw Logo BijSuSe!

Avatar
geschreven door Susanne

De vakantie is weer voorbij en BijSuSe is weer “up and running”.

Met de geboorte van Seppe moest er ook een nieuw logo komen aangezien de oude een lieve kleine baby mist.

bijsuse mamablog

Voor mijn nieuwe logo wilde ik deze keer een foto want zoals jullie weten ben ik daar dol op. Natuurlijk wist ik meteen wie deze foto moest maken en wie het aankan om rustig te blijven met vijf gillende kinderen aangezien ik wel vaker met haar heb samen gewerkt. Ik had weer het perfecte idee om in een rondje te gaan liggen want ik vind een rond logo leuk en het past ook in mijn Instagram profiel foto.

Echt een leuk idee mee vijf kinderen om 19:00 avonds wanneer ze normaal al naar bed gaan.

Het was dan ook één groot “succes”. Seppe heeft bijna alleen maar gehuild, Floortje bleef natuurlijk niet stil liggen en Jente was boos omdat ze niet naast Seppe lag.

Op dat moment kan ik er ook om lachen en snel schakelen. Een chaotische foto is ook leuk voor BijSuSe en zo zijn wij ook.

Hoe verrassend was het dan dat er later via de mail één foto binnen kwam waarbij we wel in een rondje lagen. Okay Robert kijkt misschien niet en Seppe staat op het punt te gaan huilen maar hij is meer dan perfect, precies wat ik wilde. Ik vind het gewoon bizar knap dat het Cecil is gelukt om deze foto te maken want het was echt één grote chaos. Deze foto is precies zo geworden zoals ik het wilde en kijk eens naar onze mooie shirtjes bedrukt door Kikke en kozie #deblomsteeltjes en kijk dan naar het shirtje van Robert.

#deopperblomsteel, de man in huis die dit gezin op handen en voeten draagt.

Bedankt voor mijn geweldige nieuwe profielfoto/logo

Laat een reactie achter