Omdat ik je waardeer.

Carola
geschreven door Carola

Je merkt in Nederland dat Valentijnsdag ook hier steeds meer gaat leven. Ook mijn kinderen waren er maar druk mee. Ikzelf heb er niet zoveel mee. Wij zijn inmiddels al zoooooo lang bij elkaar! Maar Valentijnsdag is meer dan alleen (anoniem) je grote liefde te verrassen. Je kunt ook iets liefs doen voor degene die je waardeert. Blij verrast was ik dan ook toen ik een kaart voor mij op de deurmat zag liggen.

Na het lezen van onderstaande tekst moest ik dan ook even 3x slikken

Lieve Carola,

 Dit was toch even zoeken om het “perfecte”kaartje te vinden voor je. Zoals ik al aan je hele gezin heb gezegd is Valentijn geen dag voor alleen geliefde, maar ook voor de mensen die in je leven zijn en waar je je goed bij voelt. Ik denk dat ik op dit moment in een emo bui ben want heel het gezin hangt eraan :-P.

Carola, lieve schat, groot voorbeeld van me hoe je een gezin moet leiden en je daarbij niet zelf moet wegcijferen. Ik wil je vooral bedanken dat je me toe laat in jullie “perfecte”leven en bij “perfect”bedoel ik niet altijd rozegeur en maneschijn. Want zoals wij in Belgie zeggen, elk huisje heeft zijn kruisje, maar hiervoor schamen jullie zichzelf niet. Zoals het kaartje al beschrijft, ‘Gooi liefde in het rond’ mag jij dit letterlijk nemen. Je bent enorm hartelijk, niets is teveel voor je alles is altijd okee. Je draait moeilijke situaties om naar leuke dingen en vermaakt jezelf er dan ook nog bij. Iets waar ik enorm naar opkijk. De liefde en zorg naar je gezin toe straal je zelfs uit naar mij. Je prachtig kinderen zijn hier het voorbeeld van. Blijf alsjeblieft je goedlachse zelf. Een prachtige vrouw, een echtgenoot om je vingers en tenen bij af te likken :-p, een supermoeder en vooral een vriendin van mij. Ik hou van jou. Kus, Lynn

 Elke moeder voelt dagelijks de druk om alles weer op tijd klaar te krijgen wat betreft kinderen, werk en je sociale leven. En natuurlijk doe je het want dat hoort er nu eenmaal bij. Maar hoe fijn is het als je van iemand zo’n lief kaartje krijgt. Dan word je er weer aan herinnert dat, hoe zwaar het soms ook is, je toch die enorme bofkont bent met dat lieve gezin!

Laat een reactie achter