Waar poepten jullie op dat eiland? Adam zoekt Eva

Vandaag interview ik

Natalie Visser

 

Beter bekend van Adam zoekt Eva, de  grote improvisatieshow, wie trouwt mijn zoon en tal van andere opdrachten die ze in de afgelopen jaren heeft mogen doen.

Even voorstellen

Natalie Visser 32 jaar,  moeder van twee kinderen, leeftijd 10 jaar en 14 maanden. Beroep “allround” model.

 • Hoe was jij als kind of hoe zouden jouw ouders je omschrijven?

Als een verlegen meisje en dat ben ik nog steeds wel. Ik was rustig en stond niet graag op de voorgrond.

 • Wat wilde je later worden?

Weet ik niet en nog steeds niet. Door alle mooie reizen die ik heb mogen maken dankzij mijn beroep als model lijkt toerisme mij wel leuk.

 • Wat ben je uiteindelijk geworden en wat heb je allemaal gedaan?

Ik ben allround model geworden en heb aan heel veel programma’s meegedaan zoals bijvoorbeeld Adam zoekt Eva of wie trouwt mijn zoon. Voor “Wie trouwt mijn zoon” ben ik gecast via een bureau, het was wel een vereiste dat je meespeelde en je hem een kans moest geven. De tranen die ik dan ook had waren echt maar meer omdat ik de prijs misliep.

 

 • Wat vond je het leukste om te doen?

Adam zoekt Eva vond ik het leukst. Voor twee weken naar een mooi land waarvan ik acht dagen op een eiland mocht doorbrengen.

Gewekt worden door de apen en de natuur was zo mooi.

Je zat voorafgaand aan dat eiland een paar dagen vast op je hotelkamer, die mocht je niet altijd verlaten omdat ze bang waren dat mensen of de mede eilandbewoner je al zouden zien. Adam en Eva vond ik ver uit het leukst en ik zou ook zo weer mee doen.

Temptation eiland lijkt mij ook zo leuk om een keer aan mee te doen alleen ben ik bang dat ik er nu iets te oud voor ben maar als er mannen mee doen die vallen op iets oudere vrouwen hou ik mij graag aanbevolen.

 • Vind je alles aan je werk leuk?

Sommige dingen zoals het reizen vind ik erg leuk. De striptease acts die ik deed vond ik niet zo leuk met name omdat het veel in de avonden was. Ook voor mijn kinderen wil ik gewoon thuis zijn ’s avonds en je hebt vaak te maken met rare figuren.

Dat maakt mijn werk ook zo moeilijk omdat je vaak te maken hebt met fakers die je bellen voor een opdracht, je uiteindelijk bij de SS in Rotterdam staat en niemand op komt dagen.

Ook krijg je opdrachten binnen maar willen ze je zo min mogelijk betalen of je oplichten. In dit werk moet je soms ook gewoon durven en doen want anders kom je nergens al loop je soms wel veel gevaar als vrouw. Wat ik ook jammer vind is dat het moeilijk is om een  partner te vinden door dit werk, er zijn maar weinig leuke mannen die mijn werk accepteren.

 • Wat is je hoogtepunt en heb je ook dieptepunten?

Het beste is al geweest voor mijn gevoel omdat ik ouder word. Het leukste vond ik het reizen en de vele mensen die ik heb ontmoet.

Dieptepunten waren voor mij de leuke opdrachten die ik had gekregen maar dan later te horen kreeg dat ze achter mijn verleden of andere opdrachten waren gekomen en mij dan van hun campagne schrapte. Zo gebeurde het dat ik samen met mijn dochter was gevraagd voor Emmi kaasfondue.

Het was een leuke fotoshoot en iedereen was zeer tevreden.

Vervolgens plaatste ze de foto’s op hun producten totdat er iemand is geweest die heeft getipt over mijn andere opdrachten of verleden en ben ik geschrapt van alle producten. Zo kan ik er nog wel een paar opnoemen.

Toch blijf ik proberen om ook voor serieuze opdrachten te gaan want je weet het nooit.

 • Hoe oud was jij toen je moeder werd?

Ik was 22 jaar en wilde altijd al moeder worden.

 • Vond je het moeder zijn meteen leuk?

Ja altijd al leuk gevonden al vind ik het altijd leuker bij een ander.

 • Hoe ben jij als moeder?

De kraamvrouw vond mij erg Relaxt, nuchter en ik hield mij niet vast aan tijden of regels.

 • Is je lichaam veranderd na de zwangerschappen?

Na de eerste niet echt nu na de tweede bevalling meer.
Op dit moment beweeg ik minder, voorheen ging ik veel lopen.
Tijdens mijn zwangerschap woog ik over de 80 kilo maar ben daarna heel veel afgevallen door de drukte en de borstvoeding. Uiteindelijk woog ik weer te licht maar na mijn vakantie en meer rust zit ik weer op mijn normale gewicht.

Mijn borsten zijn ondanks de borstvoeding mooi gebleven.

Mijn tip: draag geen bh daar worden je borsten lui van.

 • Beïnvloed jouw werk je manier van opvoeden?

Ik ben door mijn beroep wat vrijer en heb weinig schaamte. Dit valt mij nu vooral op omdat mijn oudste haar tienerjaren in gaat en die zichzelf gaat schamen als ze alleen al in haar onderbroek staat.

Moeder zijn met dit beroep geeft extra druk omdat mensen anders naar je kijken en daardoor wil je het goed doen.
Wel moet ik eerlijk toegeven dat ik daar niet zo heel veel last van heb en zeker nu niet meer nu ik wat ouder ben.

 • Hebben je kinderen wel eens beelden gezien van jou en wat vind ze ervan?

De oudste heeft Adam zoekt Eva mee gekeken en de grote improvisatie show.
Nu ze wat ouder wordt vind ze het minder leuk maar dat heeft ook met die schaamte te maken.

 • Wordt jij herkent op straat?

Ik woon in een dorpje en mensen hier zullen niet zo snel wat zeggen .
Misschien kijken ze wel maar dat valt mij niet zo op.
In de stad heb ik het wel vaker vooral omdat nu net Adam zoekt Eva herhaald is.

 • Waar poepte jullie eigenlijk op dat eiland?

Achter het hutje stond een stenen pot, het was allemaal erg primitief wat het ook zo leuk maakte.
Met de bedjes lagen wij bijna tegen elkaar aan wat ik minder vond en ook het hutje was erg primitief. Er hing een camera in de kamer en dit was volgens de programma makers voor onze “veiligheid”.  Buiten de camera ploeg die ook in een primitief hutje op het eiland sliep waren er verder geen mensen.

Wel viel mij op bij Adam zoekt Eva VIP’s dat ze meer te eten kregen dan wij daar.

Voor ons was het voornamelijk rijst en natuurlijk savonds een wijntje en een biertje om de sfeer erin te houden.

Toch zou ik zo weer mee doen!

 • Heb je wel eens ergens spijt van gehad?

Het lastige is door alles wat ik gedaan heb is het vinden van een normale baan aangezien de mensen tegenwoordig gaan googlen en van alles vinden. Toch heb ik er geen spijt van aangezien ik anders niet zoveel had meegemaakt.

Op dit moment loop ik ook bij sociale dienst omdat werk vinden erg lastig is.

En al denk je als voormalig (naakt) model alles al te hebben meegemaakt en mensen zonder schaamte naar Adam zoekt Eva kijken werd ik laatst de deur uitgezet bij de sociale dienst omdat ik mijn kind de borst gaf.

Ik ben dan ook van plan om nog een mooie foto te laten maken van mij met mijn kind aan de borst omdat ik dat iets moois vind.

Zijn er dus mensen die nog op zoek zijn naar een model en een leuke opdracht weten?Laat dit mij dan weten via mijn Instagram account Natalie Visser

Laat een reactie achter