Vanaf vandaag is mijn logo niet langer illegaal!

Bijsuse Susanne Blomsteel moeder stiefmoed
Avatar
geschreven door Susanne

Was de ‘bij’ eerst nog een gestolen tekening van internet is hij nu getekend door een echte illustrator en oud klas genoot van mij. Gemma de Waard die via studio Gem niet alleen haar illustraties maakt voor de Efteling maar naast haar andere opdrachten ook gewoon portretten voor particulieren tekent.

logo

Dat wilde ik maar al te graag, mijn familie door haar getekend op een manier waarop alleen zij dat kan.

De bij die moest bovenaan blijven staan want die staat voor ‘groen’, wat ik “probeer” te zijn.

thumbnail_bijtje_bijsuse

Met zoveel kinderen ben je niet echt heel groen bezig dus probeer ik het op anderen manieren.

Bij sommige vriendinnen val ik dan ook steeds meer buiten de boot als ik weer eens mijn zorgen uitspreek over de steeds dalende bijen populatie en met een man in de biologische groenten en fruit is de bijnaam ‘Maya de bij’ al snel gemaakt.

Natuurlijk heb ik er niet altijd zo ingestaan, voordat ik mijn man leerde kennen heb ik mij nog nooit in biologisch verdiept. Maar nu ik hier steeds meer over ben gaan lezen ‘hoe wij omgaan met ons voedsel’ ben ik mij steeds meer bewust van mijn eigen keuzes en hoe belangrijk die zijn. Ik merk dat ik steeds meer nadenk over mijn manier van leven en nu andere keuzes maak dan vroeger.

Dus nu geen Maya de bij meer maar BijSuSe.

mamablog stiefmoeder

Een rare groene vriendin  (en dan weten ze nog niet eens alles wat ik doe).

Zijn er nu mensen nieuwsgierig geworden naar mijn groene dingen buiten het biologische eten, misschien blog ik er eens over.

 

Laat een reactie achter

1 reactie