Wat zijn jouw goede voornemens?

Avatar
geschreven door Susanne

Normaal maak ik altijd een lijstje met goede voornemens of het is eigenlijk meer een to do lijstje.

Een lijstje met leuke dingen die ik dat jaar wil gaan doen, dingen om naar uit te kijken. Door mijn zwangerschap en de vermoeidheid van de eerste drie maanden had ik geen zin in een lijstje met dingen die ik wilde doen, ik wilde gewoon slapen. 2017 eindigde dan ook eerst bij vrienden om daarna thuis met de kinderen voor het raam zonder een to do lijstje naar het vuurwerk te kijken.

2018 begon meteen met een grote uitdaging, namelijk mijn enige voornemen: ‘mij meer te focussen op mijn eigen gezin’. Snel was ik al afgeleid en viel ik terug in mijn oude valkuil.

When life puts you in tough situations, Don’t say “why me” say “try me”

Met deze sterke gedachte ben ik dan ook begonnen aan een to do lijstje. Terwijl de meesten al zijn afgehaakt van hun eerste voornemens begin ik pas met een lijstje maken. Een to do lijstje vol met dingen die mij energie geven en kracht en ga ik weer met volle vaart vooruit.

BijSuSe gaat dan ook gewoon dit jaar verder. Dit jaar misschien niet parachute springen of abseilen van de Euromast maar zullen mijn activiteiten iets meer aangepast worden aan mijn zwangerschap.

Ondanks dat ik het lichamelijk wat rustiger aan moet gaan doen betekend dit niet dat ik minder creatief zal zijn.

Volgende week staat er een echo gepland met alle kinderen erbij waarbij ze het geslacht bekend zullen maken, wil de baby dit laten zien natuurlijk. Bij de twaalf weken echo hebben wij de kinderen (behalve Floortje) niet meegenomen voor het geval het niet goed zou zijn. Robine wist het wel van de zwangerschap maar hoefde er niet perse bij te zijn, ze heeft immers al genoeg echo’s gezien, dit volgens Robine .

Natuurlijk zal ze er volgende week wel bij zijn omdat we allemaal nieuwsgierig zijn naar het geslacht. Alle meiden hopen op een meisje en alle jongens (tot nu toe alleen Mats) hoopt op een broertje. Spannend en tot volgende week!

Laat een reactie achter